Ruisa

2014-03-18
18:32:41

tredje och troligen sista!
Det här blir nog sista texten, iallafall ur Sebastians historia. Ännu kortare än de två andra!
Vill ni läsa den tecknade serien jag har gjort och arbetar på, kan gå in på denna länk: http://adrianxdalin.deviantart.com/gallery/35026528

PLAYER OR PLAYED WITH? – En del av Sebastians historia

Sebastian såg henne gå in i baren, med sin korta svarta klänning och röda stilettklackar. Hennes guldbruna hy och hennes långa bruna hår smälte tillsammans i en sensuell harmoni, och hennes läppar var lika röda som blod. Det var Risa, en lång och vacker modell som hade träffat honom den där kvällen i Okinawa. Ända sen dess hade de träffats flera kvällar, samma hotellrum, alltid lika passionerat. Det enda som kändes fel var att hon hade en man, Mr. Umeda, som ägde en exklusiv restaurang utanför Osaka.

Sebastian stod vid barbordet och såg på henne, och hon log när hon fick se honom, ett sådant varmt leende som kunde få vem som helst att vända sig för att se skönheten. Hon tvekade tvärt, då hon kom ihåg att hon inte skulle göra en alltför stor scen och sätta rockstjärnan i knipa. Paparazzis var överallt, och fick de en bild på de två och publicerade den i tidningen, skulle hennes make få reda på det. Hon ställde sig tre stolar från Sebastian, beställde en cosmopolitan och sneglade på honom med sin flörtiga blick. Hon drog fingrarna genom sitt långa hår och de båda stod där. Sebastian drog sista blosset från den femte cigaretten och fimpade den i barens eleganta kristallaskkopp. Risa fick sin drink och började sippra på den otåligt. Hon gav en sista blick på Sebastian som ett klartecken att börja gå. Och de gick.

Först gick Risa in till hotellrummet, efter kom Sebastian med ena handen i fickan och andra handen en ny cigarett. När han gick in till hotellrummet sprang Risa fram till honom och kramade honom hårt.

”Det var så länge sen! Jag har saknat dig så mycket!” sa hon medan hon kysste honom passionerat. Andningen var häftig. Sebastian sa ingenting, han behövde inte säga något. Bara låta henne kyssa honom, låta henne få känna känslan av kärlek igen, låta henne få känna sig levande.

”Dagarna hemma är urtrista… (kyss) Modeshowerna är tråkiga och enformiga… (kyss) Staden är inte som den en gång var… (kyss) Jag är urtråkad.” Hon kysste honom ännu mer. ”Katsuo är inte som förr. Han börjar bli gammal, och han är aldrig hemma.”

Sebastian började dra ner dragkedjan till Risas klänning medan de oavbruten kysstes. Risa började ivrigt knäppa upp Sebastians svarta skjorta och hon drog med honom till dubbelsängen. Sebastian böjde sig över Risa och kände hennes hud mot sin. Han tog av hennes spets-bh och hon la benet runt hans rygg, upphetsad och varm i hela kroppen. De älskade tills deras kroppar dröp av svett och andetagen var tunga och ansträngda. Under hela kvällen hade Sebastian inte sagt ett ord. Han lät Risa sköta pratet och hon kunde babbla om vad som helst, vilka sorts meningslöst skräp som han ändå inte brydde sig om, men han roades av hennes entusiasm. Till slut somnade han medan Risa babblade på, men hon upptäckte snart hur han gav ifrån sig små snarkljud och började blunda hon med.

Sebastian vaknade tidigt på morgonen och kände Risas armar i ett tight grepp runt honom. Han började röra sig försiktigt för att hon inte skulle vakna. Utan framgång försökte han lärka sig ut ur hennes stålgrepp, men det var nästan meningslöst. ”Om jag kryper neråt då?” tänkte han och provade sin tes. Det funkade utmärkt och han satte sig upp på sängen. Han drog på sig jeansen som låg bredvid, men skippade skjortan och öppnade balkongsdörren. Utsikten av Tokyo var underbar på morgonen, när soluppgångens röda och rosa färger böjde sig över de höga byggnaderna. Han tände en cigarett och såg på människorna som såg ut som små myror från höjden han befann sig på. Han böjde sig över räcket och andades ut röken som dansade runt hans ansikte, tog fram sin mobil och ringde efter en taxi.

Han kunde inte stanna. Han släppte det lilla som fanns kvar av cigaretten ner och hoppades nästan att den skulle ramla i huvudet på någon av de hektiska myrorna som så ivrigt skyndade sig till jobbet. Han fnissade över tanken och gick in igen, där han satte på sig skjortan och skorna. Risa låg fortfarande drömmande i sängen och visade inga tecken på att hon skulle vakna någon gång snart. Han gick mot hennes lilla handväska som låg på ett litet runt bord och öppnade det. Där i låg pengarna. Han tog dem och gick mot dörren, stängde till den tyst så att Risa inte vaknade och lämnade hotellet.  

Nere utanför lobbyn väntade taxin på honom. Han satte sig i baksätet och satte fart mot bandmedlemmarnas tillhåll, oberörd och rökandes på en ny cigarett. 

Taggar: adrianxdalin, art, deviantart, emo, emogirl, emohair, indians, indie, indie scene, indiegirl, indiescene, leavethepanda, ruisa, scemo, scene, scene girl, scenegirl, scenehair;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: