Ruisa

2014-04-22
23:52:56

Har fått tillbaka TH-behov ♥
Har värsta flashback-veckan med gamla filmer och gamla barndomsserier som Fillmore! och musik som Tokio Hotel! Som ett litet wemo lyssnade jag på dem och FAN VA BRA MUSIKSMAK JAG HADE! 
Eller har*
 
Iallafall så har jag kollat på gamla videos med TH, musik videos, live framträdanden, funny moments, tv-showen ♥
Åh.
Så underbart!
Bill är vacker.
Så otroligt vacker.
Eller han var det, nu är han tydligen "FETT MANLIG"!!
Saknar hans gamla stil, menmen, kändisar växer upp
 
 
 
Ni vet, han var min idol förr i tiden, antar att han fortfarande är det ^^
Han är fett modell också, btw! För att han är så vacker.
 
Älskar dreadsen, men hans stora tagghår är fortfarande hans signaturlook!
 
 
 
 
 

2014-04-21
20:06:13

Ny karaktär
Carmen Dupal
Fransyska, men uppväxt i Kalifornien
Tempramentsfull, kaxig, bra självförtroende oftast, hatar negativa människor och pessimister, även om hon själv kan vara en ibland. Hon är väldigt atletisk, vig och hon är en mästare på vapen.
Jag skapade faktiskt hennes partner, Kyo, först, men valde att visa henne istället.
Hon och Kyo "tar hand om problem". Erfarna och talangfulla tjuvar, och tillsammans begår de brott efter brott för pengar. Jag skulle inte säga att de har en chef, men gangsterledare och mäktiga människor från världen under kontaktar dem och ber dem utföra olika uppdrag. 
Carmen och Kyo är listiga som rävar, så det är svårt att lita på dem oftast. De älskar att leka runt och inte ta allt så seriöst, vilket har lett till att de har fått många fiender. 
Polisen och gangstrar är ständigt ute efter dem, men de är svåra att lokalisera, då Carmen och Kyo aldrig står stilla och rör sig från städer och länder hela tiden. 
 
 
Carmen och Kyo anses vara två av de mest talangfulla och farligaste brottslingarna i hela världen. Tillsammans är de livsfarliga och oövervinnliga.
 
 
 
Kommer troligtvis visa Kyo också!


2014-04-20
20:08:58

Harro igen
Har nu varit och farit i Blekinge, hos min mormor. 
 
 
 
 

2014-04-15
20:33:26

Harro :3
Skulle helst vilja stanna, men vi ska till Blekinge imorgon. Jag har saker att få gjort här :(
 
 Jag vill färga håret nu, måste typ vänta till juni. Orka. Men jag vill ändå.

2014-04-14
23:29:30

FAN ASSÅ
FAN VA DUKTIG JAG HAR BLIVIT PÅ ATT BLOGGA IGEN! SKA INTE NI OCKSÅ VARA DUKTIGA OCH STANNA? :D LÅTER FETT BRA JU, ALLA BLIR GLADA!!!
 
 

2014-04-14
23:25:05

chilla
och tacka gudarna för att vi inte ser ut som vi gjorde när vi var nykläckta tonåringar ♥
 
Eller fett kawaii? xD
 
 

2014-04-14
17:34:15

MINA BEN ÄR FLAWLESS
Vaxade benen med några kompisar igår, ermeygewd har typ aldrig haft så lena ben! 
 
 

2014-04-13
10:24:49

Jättebra men låt mig få göra det nu då!!
 
Inte illa på killar heller <3
 
 
 

2014-04-13
10:21:15

Idag ska håret bort
MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
 
 

2014-04-12
18:32:36

Favoriten!
 
 

2014-04-12
14:16:56

Månadens "snälla ge mig men jag kan inte spendera pengar"
 
 

2014-04-12
01:03:46

stresstresstress
Hjälphjälphjälp denna svenska uppgift vi gör nu is KILLIN' me!!! Det är så läskigt, jag skickade precis in den till världens läskigaste men absolut bästa lärare.... pedagogiskt... 
It's so scawy!!1!!1
 
 

2014-04-11
20:00:44

I.CAN'T.GETENOUGH
i can't get enough, i can't stay on the ground!!! XDDDDDDDDD
 
 
 
 
Herregud va jag älskar Cry!!! 0:17 bästa skrattet jag någonsin hört, pissar ihjäl mig när jag hör det!!!
 
 

2014-04-07
22:55:03

Ny bild och tankar
 
Det mesta jag känner just nu är väl stress. Ända ska jag göra det svårare för mig själv att få saker gjort. Det är synd, jag är säker på att jag skulle nog kunna prestera ganska bra om jag bara sket i allt annat jag älskar för att plugga eller träna eller I don't know. Det stör mig som in åt helvete, jag hinner inte med någonting, för att jag gör allt annat. Viktigt att inte brista.
 
Idag fick jag prata med min nya adoptivbror, tja, via telefon iallafall eller nåt. Jag kunde inte säga mycket mer än hej till honom eftersom han bara pratar polska. Men han skrek Hej till mig. Jag kan liksom inte ta in det, jag ska få en lillebror. En vääääldigt livlig en, dessutom. Oavsett hur skeptisk jag har varit över att få ett syskon kunde jag inte låta bli att flina när jag hörde det där hej:et. Det känns så annorlunda. Det där var min bror som talade. Jag har så svårt att ta in det, jag har alltid varit yngst överallt. Alla mina kusiner är äldre än jag, jag har bara en storasyster (och många bonussyskon med en bonusbror som är en månad yngre än jag liksom), sen är det bara jag. Alltid varit så, i alla mina 15 år som jag har levt. Det här ska bli så annorlunda.
 
 Jag tycker jag har så jävla fult hår just nu :( brunt vill jag ej ha längre, mina extensions är inte tillräckligt tjocka för att det ska smälta in bra med mitt hår, och du vet, jag känner mig som ett wannabe-emo eller något. Can't do this, jag ser töntig ut vill bara färga min färg snart! 
 
 
 

2014-04-03
22:57:44

Jag kommer få en lillebror
Har inte skrivit det här förut, men sedan ett halvår sen eller mer så har vi hittat en pojke på 4 år från Polen. Hans namn är Dariusz och ja, vad mer kan man säga?
Pappa och Ewa är i Polen just nu och ska vara där i några veckor, kanske länge faktiskt. Sen ska vi flytta i princip direkt när de kommer hem så jag vet inte hur stökigt det blir!
 
Åh så mycket att göra, så lite lust att göra det!
Vill bara vara hemma och kolla på film och spela The Sims. Men ack så mycket skolarbete :/
 
 
 
 
 
 
 

2014-04-02
19:46:22

Så det blev
Ozzy avlivades idag. Otroligt jobbigt, det kändes som om jag förlorade en bror. 
Jag och syrran grät något förbaskat, men när det kom till kritan var vi glada över att han hade fått dö i frid, med alla i familjen runt honom. Han hade det jättesvårt hela den här dagen, ville gå iväg för att troligen dö och han blev liksom stående framför väggen. Dessutom kom det inget kiss när han var ute, och det som kom var genomskinligt. Med andra ord, kroppen kunde inte få ut gifterna. Hans njure hade slutat fungera så hela hans kropp var full av gifter och han luktade amoniak hela tiden. 
 
Så vi tyckte (och han tyckte) att det var dags för honom att gå. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig eller hur jag ska bete mig, men jag älskar dig Ozzy!
 
 
2001.02.07 -- 2014.04.02
Vår älskade hund blev 13 fina år!

2014-04-01
21:57:45

She's doing it on purpose O.O
Asså min svenskalärare O.O Hon vill att jag ska få ett bra betyg men... Hon är hård :c uhuhuh
 
 
Anyway: Hund update: Ozzy känner sig... Ja, han lever iallafall. Jag vet inte om han upp och står är ett tecken på bra eller om det bara är tillfälligt, men ja, jag vet inte.