Ruisa

2014-09-28
22:37:09

Meine rumm
Saknar min loftsäng, den var underbaaar~
Men vi ställde ju en säng under den, så jag sov ju alltid bara på den sängen.
Dessutom, när Daniel kom så ville han aldrig sova där för a) det var för högt, b) han kom inte upp haha och c) han tyckte han va för lat o tjock hahah biggest lie han e pinne. Min pinne x3
 
 
 
 
Sover :O Han vill ju aldrig att jag ska fota honom, så passar på när han sover :P
 
 
Borstade även ut dreadsen. Nu är mitt hår tunt och slitet, men det är inte pga dreadsen themselves, utan det var hur jag behandlade dem när jag hade dem och speciellt när jag tog ut dem. Man använder ju balsam när man gör det så att det ska bli skonsamt mot håret som möjligt. Men när jag redan hade börjat med ett bra balsam åkte jag hem till pappa med ofärdigt hår och fick ett balsam som var väldigt dåligt och gjorde att mitt hår blev hårt och därav fick jag slita i det mer än nödvändigt. Sen fick jag ju ett bättre balsam men då hade jag ganska lite kvar att göra så :/
 
Aja, jag drogar massa kosttillskott, hårvitaminer och hårolja som jag brukade använda förut. 
Så om nån vill veta vad för olika tips och tricks som funkade bra för mitt hår och gjorde det friskt trots att jag färgade och härjade så mycket med det förr :det är bara att fråga på :3 ÄR lagom expert nu efter många år av forskning och experiment haha!
 
 
 

2014-09-20
20:58:47

Pocopoco
 
 
 
 
Sitter hemma hos en kompis med Daniel och dessa spelar pokemon. Uh vet inte vad mer jag kan säga, gör inget speciellt. Väntar på att söta Maya ska komma någon gång :c
 
 

2014-09-18
17:09:00

Review om The Sims 4
(Varning för spoilers om spelet antar jag Jag diskuterar olika saker som man kan göra i spelet och går ganska mycket in i detalj)
 
 
 
Förvänta er inte för mycket av The Sims 4. Jag skaffade det, älskade det och lekte med det, men kom ihåg: expensionspaketen har inte kommit än. Vill man göra nåt intressant så får man vänta på dem. 
 
Positivt
Det är sjukt snyggt gjort! Många fina detaljer och moderna saker så som möbler och kläder etc. När man spelar får man nog en ganska realistisk känsla då t ex när de är sura så ger det bäst effekt om de kollar på komediprogram på tv (istället för att bara kolla på tv) Man kan också interagera med simmarna på ett riktigt roligt och underhållande sätt
Just att man kan manipulera deras kroppar så mycket och verkligen skapa en person man känner eller varför inte sig själv. Färgpaletten är skitsnygg när det kommer till möblerna, realistiska och vackra färger till skillnad från The Sims 3 färgpaletten på möblerna som jag inte var alltför glad över.
De erbjuder även små alternativ om man skapar simmarna. Kanske färdigbyggda ansikten och stilar eller bara en grund som kan hjälpa en lite mer, och de är verkligen mångkulturella! Man kan i princip peka ut vilka delar av världen ansiktena ska symbolisera, vilket jag tycker är grymt häftigt och jag kan verkligen få mycket variation i deras utseende.
 
 
Negativt
De har tagit bort en hel rad olika fuskkoder för oss som har växt upp med möjligheten att manipulera simmarnas humör manuellt sen The Sims 2. Det var ett stort beroende och det var tråkigt att spela utan dem, då jag kände att jag aldrig hann faktiskt göra något annars. Och på The Sims 4 bestämmer de sig för att säga: nä, nu ska det vara riktigt realistiskt (vilket kan vara riktigt positivt för många men tråkigt för mig).
En annan sak som är värd att nämna är att det känns som om spelet har degraderats något. Vi var vana vid The Sims och att man kom till en loading screen när man skulle åka iväg någonstans, sen kommer the sims 3 och BAM du kan gå genom hela staden och du har bilar och du kan följa dem vart de än går!!! OMGOMG
Sen så släpps 4an ut och helt plötsligt har den gått tillbaka till loadingscreen. Nu kan man inte följa med dem till jobbet/skolan och när man ska till stan (som btw har mindre möjligheter) så måste man gå igenom en loading screen - va?
Så, jag gick in på detaljer om stan: (nu kommer jag inte ihåg allt exakt från huvudet) Men det finns ungefär 1 restaurang, 1 nattklubb, 1 park, 1 bibliotek och ett gym. Och så bostäder. Kan vara att jag har glömt något men ja, that pretty much sums it up. 
Man kan inte längre heller blanda sin egen färg eller eget mönster i spelet, utan man får begränsat antal färgpaletten för detta så som hårfärg eller färger på kläderna. 
Man kan inte heller vara en toddler - alltså ett småbarn, utan går från bebis till barn på en gång, och det finns inga poolar eller bilar. Små detaljer men det känns lite ändå. 
 
 
Slutsats

Varför ska man skaffa The Sims 4 då? Jag har ju radat upp fler negativa saker än positiva, MEN. Man får inte glömma att det här är första spelet. De vill att man ska få mycket mer saker när man skaffar expansionspaketen. Don't give up, it's more to come! Och jag är jävligt spänd på dessa grejer, och jag längtar verkligen på dem!
Så det är värt det i slutändan, även om det inte är alltför roligt att bara spela The Sims 4 Original, det är expansionspaketen  som jag är riktigt taggad på: vad ska de hitta på för små detaljer som gör spelet mer roligare?
Jag har ju dessutom inte upptäkt alla detaljer med spelet än, har ju inte spelat alltför länge och inte heller spelat konstant, jag har massor av oupptäckta saker kvar har jag en känsla av och jag ska försöka ge en uppdaterad uppfattning av spelet när jag har upptäckt dessa små gömda möjligheter i spelet!
 
 
 
 

2014-09-14
22:39:42

O i slutet av dagen blev det sims
 
 
Så nu harjag lämnat daniel vid pendeln och är all alone again uhuhuh :c 
tröstar mig själv med leftover godis, cola, sims och fan puckade människor från skolan skriver hela tiden hahaha ingen fara de verkar väl schyssta eller i dunno :S 
 
He's so kjoot det va dessutom en spontanbild och han visste inte att ja fota uuuh kjoot
 
Provade även mina gamla extensions som ja hade innan ja skaffade dreads och måste säga wow. Funderar på att borsta ut majoriteten av mina dreads men ändå behålla några. Det gör jag inte nu dock, nu ska jag skaffa mer löshår som jag kan dreada så jag får tjockare :3
 
 

2014-09-11
19:47:00

Äntligen
Nej, ja, nej, ja jag följer inte/jag följer normen och köpte the sims 4 idaaaaag! 
men jag har ju längtat som en tok precis som tusentals andra människor har gjort. 
Har ju spelat originalet the sims i princip sen det kom ut och jag var kapabel till att hålla i en mus, neeeej inte den musen you dirty slutbags x3
the sims 2 kommer också att forever finnas i mitt hjärta, the sims 3 finns fortfarande på min dator och det var ju såklart lika många kände när de började spela det: lite tveksamt över hela stilen. Koder hade försvunnit, kläder satt illa, simmarna såg knasiga ut. Men! Man vande sig ju, och det blev lika beroendeframkallande som alla andra the sims-spelen!
 
jag kan varje kod, kan varje knep, hade alla coola kläder och frisyrer och mods som man helst inte skulle ha i spelet då det fanns chanser för virus (och jag fick dem några gånger höhö). 
 
Jag var, och är: en expert/ hc-gamer när det kommer till the sims. Yes det eeee jåååg jåååå de eeee jåg 
 
 

2014-09-10
16:35:43

.
 
 
Uh jag är så seeeeg. 
Aja, imorgon kommer Daniel och vi ska beställa septum och nål och sånt jåååå! 
Uh jag har inget intressant att skriva om för tillfället, bluh. 

2014-09-08
16:34:12

Kunde ha lagt ner mer tid på den
Men den åker upp ändå!
 
för mer av mina teckningar: http://adrianxdalin.deviantart.com
 
 

2014-09-02
23:39:59

gamla och saknade
JAG ÄR ALLTID SÅ RÖD OM KINDERNA HERREGUD
 
När man va riktigt fin och så, no more :/
 
 
 

2014-09-02
23:36:05

Äntligen fått vänner - va?
Jag umgås med människor i min skola, kära blogg I'm making progress! 
 
Spontanklippte min lugg också, hjälp why such an idiota?
 
 
 
Hm, jag trodde jag hade mycket att skriva om men när det väl kommer till kritan är jag ganska empty.
Ska fika med Malin imorn, och även sälja lite kläder till en tjej woopwoop making money!
Sci-fi affären har fortfarande inte svarat, those bastards. Vill ha ett jobb ju! 
Tror jag måste gå till dem personligen, uhuhuhu social anxiety :c 
 
Ja, vad ska man säga om den här tiden? Vad har hänt: fyllt år, varit med kompisar och pojkvännen, liksom the usual. Psykiskt? Uppochned konstant. Det handlar väldigt mycket om att komma överens med min kropp men det är lite knepigt. 
 
Slänger in en gammal goding because Green Day
 
 
busigt och väldigt sömnigt