Ruisa

2010-07-31
23:19:53

Länk!!!

Titta in i den här bloggen, söt tjej ^^
http://gnugge.blogg.se


Kramis från denna flicka, Ruisa!!!


2010-07-31
23:08:01

Matrix!
Asball film, alltså! Rekomenderar den till alla läsare o.s.v!! Kollar på den just nu, *matrix reloaded* är tvåan så jag ber helst att ni hyr/köper 1:an först, 3:an sist. Men ändå, världens bästa actionfilm som finns!


2010-07-31
19:35:57

Pride-Festivalen!!
Har aldrig varit på en pride-festival. Första gången, faktisk, haha!!
En av utroparna såg ut som Gaga, eller som han sa, gägga. Jag tyckte att det var spännande, men Ewa och pappa tyckte inte att det var som förut, trista människor! Nu sitter jag och myser, spelar kort och äter godis, det är ju typ det bästa som finns!!!!! Men nu har jag lite huvudvärk, vet ej varför?!


2010-07-29
14:09:10

"Vapyrer Suger" Twilight Parody!
Alltså, jag älskar vampyrfilmer och jag önskar att jag såg lika perfekt ut som familjen Cullen, men jag såg nyss på msn-reklamer att några killar hade gjort en parody av det hr för det fattar inte varför tjejer är så galna i vamyrer! Ganska kul, skulle villja se den på bio, vilket är så säkert att den kommer ut där, haha!!


2010-07-28
20:36:37

Fråga på, så mycket ni orkar!



Frågestunden är tills imorgon 20:00!!!


2010-07-28
19:41:14

Råkade radera bloggdesignen...
Tusan, skulle kolla om jag kunde få en ny bloggdesign, men det kunde jag inte, och samtidigt gick den nyaste bort. Så jag får köra på den gamla hederliga "fashionita"!!!


                 Från den här till den här:



2010-07-28
17:13:43

Tillbaka från grekland!
Åh, äntligen hemma! Känner doften. Känner igen mig! Nu måste jag bara få träffa Malin så snart som möjligt... Saknar henne för mycket...


Vi har nääästan varit med varandra sen vi träffades!


2010-07-27
20:36:49

Kompislängtan!
Åker hem imorgon, ska bli galet skönt att få träffa katten, kaninungarna, familjen och speciellt kompisarna!
Vi har gjort ganska lite idag, badat i havet med både tyskar och svenskar, och slappat i poolen!
Men har lite brottom nu, Ewa behöver datorn och tiden rinner ur, så jag lägger in en gammal bild och sen slutar att skriva för dagen...


Komisar och bullar, det är livet...
 


2010-07-26
19:49:05

Oväder!
Oj, vilket väder det var imorse! Det blixtrade och stormade, och det var väldigt trist allting. Vi skulle stanna kvar på hotellrummet, när det klarnade upp om man ska säga så...
Ewa och jag hade tänkt att gå till sköldpaddorna igen, och den här gången mata dem, så vi köpte två frallor, och gissa om de kastade sig?! Alla krälade på varandra och brottades, riktigt kul att se, hehe!!
Just nu sitter jag i lobbyn igen och *webbar* lite, vi kanske ses imorgon...

Vad gör Du just nu??



2010-07-24
20:06:11

Sköldpaddornas dag!
Jag har inte berättat det ännu, men jag är helt galen i sköldpaddor. De små söta reptilerna tar mitt hjärta med storm... Idag skulle vi fokusera på att bara slappa vid poolen och missa frukosten för att få sova ut! Det förtjänar vi!!
Men vid poolen, när jag dök ner, så hittade jag små sköldpadds-smycken. Det var säkert nån flicka som hade tappat dem, så jag tror jag behåller dem, de är säkert inte så viktiga för henne men för mig är det iallafall...
Just nu sitter jag vid datorn och surfar, men jag måste berätta varför jag döpte inlägget till dess namn, när jag hade hämtat datorn inne på hotellrummet, öppnade jag dörren och precis vid mina fötter satt (eller låg) en sköldpadda. Jag fick fnatt och tog fram kameran, men jag tänkte: "Jag kan inte låta den ligga här" så jag tog papper och lyfte upp den och satte den på gräset. Han var tyngre än jag hade förväntat mig, haha!!
Såklart tvättade jag händerna, men det här är en dag jag ska minnas länge...

Fridfulla skapelser...


2010-07-23
20:47:53

Vattendag...
Nämen kolla, jag kunde klämma in ett blogginlägg trots allt! Idag har jag sett otroliga växter och djur! Det har varit en riktigt härlig dag, och det har varit typ 44 grader mm. Vi har varit i Greklands varma och kristallklara saltvatten. Fantastiskt!!
Dock har jag inte skaffat en undervattenskamera så jag kan uppfylla min önskan. Jag är säkert väldig tjatig med det, men det är sååå intressant att fota! Har pratat om att kanske satsa på att bli fotograf... Men idag har jag sett flera tusen eremitkräftor och en har nypt mig i fingret. Riktigt obehagligt, vågade knappt att sitta på sanden för jag var så rädd att nån skulle hamna under mig och... Ja, ni vet ju vad jag menar?
Och jag har sett monstermusslor om man ska säga så, de var minst en halvmeter långa, superläskigt!!
Men så har jag sett mer fiskar och sånt... Men dagens höjdpunkt var nog när pappa visade Ewa och mig sköldpaddorna! De var så otroligt söta. Vi tog en 2-3 bilder med Ewas kamera, men vi glömde sladden på hotellrummet, tusan, vill ju visa er dem!!!!
Och så har vi hunnit att träna och bada i poolen, så jag är nöjd med dagen.

Just nu kollar jag runt på datorn och dricker Fratte (kall kaffe, supergod!) och är helnöjd. Hörs mer nästa inlägg, kan inte säga när...



Bild från google: Egeiska havet!


2010-07-22
18:37:49

Thassos=DrömÖn!
 Förlåt för att jag inte bloggade igår, men det internet kostar här, snålt... Men jag ska berätta vad som hände igår; Vi åkte till flygplatsen kl. 4 och på flygplatsen måste man ju köpa nått, så jag köpte ett stort paket med Kinder Bueno!
När vi satte oss på planet var jag enormt trött så det var svårt att hålla sig vaken och jag var flumsig hela vägen till hotellet. Vårt hotell heter Alea. Rena drömstället, fast de är lite snåla med saker och ting... :P
Havet är gristallklart, hotellet är nybyggt och utsikten är fantastiskt. Jag gjorde såklart mer grejer igår, men det skulle ta hela inlägget!

Idag: Vakna perfekt tid, skulle börja morgonen med frukost, sedan bada lite i poolen, träna och sedan simma i havet. Frukosten var jätte god, Nutella-choklad på mackor. Mums! I poolen fick jag massor av inspiration av undervattensbilder. Imorgon ska vi kanske köpa en undervattenskamera så jag kanuppfylla hela önskningen... Sedan tränade vi, behövde det. Styrketräna och sedan cyklade medan pappa var ute runt ön för att se sig omkring. När han kom tillbaka berättade han att han hade hittat en damm med massor av sköldpaddor och fiskar. Själv såg jag massor av fiskar bara på stranden, sånt som jag inte hade sett förut. Men vi ska dit imorgon, så det ska bli spännande!
Just nu sitter jag uppe i lobbyn för att blogga, behövde det verkligen...
Aja, ska se om jag kan blogga imorgon också, men samtidigt är jag på semester, så kanske...

Ses nästa inlägg...


2010-07-21
01:08:18

Favoritmusiken!

Här är något jag lyssnar på varje dag! Vissa har tyvärr ingen video...








Älskar Japan...

2010-07-20
23:03:26

Tror jag kör på en annan bloggdesign...
Har liksom tröttnat på den här, ska se om jag hittar nån annan...


2010-07-20
23:02:10

Middag på Kina resturang!
Hej, kom hem nyss från en mättande middag på resturangen China Resturant East Ocean, och vad är en middag utan en god efterrätt? Friterad banan med vaniljglass och lönnsirap! Yumie Yumie!!!!

2010-07-20
19:13:34

Vill ha pizza!
Gud, vad jag är sugen på en pizza, eller att baka cupcakes, fast för pappa är valet ganska enkelt. Han vill att vi ska vara nyttiga och hälsosamma, men vem orkar? Jag vill vara olydig idag, och så vill jag inte ha vanlig mat! Det har jag ätit för mycket!!!!
Så här får du ditt val, pappa! Vad väljer du?


V.S

Ser galet goda ut...


2010-07-20
14:23:16

Love Guru!
Har nyss tittat på filmen "Love Guru"! Grymt rolig!
Vet att jag har tittat på många filmer nu för tiden, men jag älskar min TV!!!!! Vi har ju filmkanaler med de bästa klassikerna.
Föresten, imorgon kl.3 på morgonen åker jag till Grekland. Ska bli härligt! Då ska jag bära mina fina nya kläder från H&M som jag beställde. Alltid härligt med nya kläder!


2010-07-20
00:46:01

Dalarö...
Gud, vad jag saknar stället där jag växte upp på. Alla mina kompsar är fortfarande där, såklart har några flyttat men ändå... När jag bodde där kände alla en, och man gick till deras resturanger och frågade hur det var och vidare. Alla kände Alla!
Tyvärr hittade jag inga bilder från min tid på Dalarö, synd, vill evisa er hur jag såg ut när jag var liten. Kanske får en chans någon annan gång...

2010-07-19
23:12:04

Sen uppdatering...
Kom hem från en fest hemma hos Maria Vaniompää´s födelsedag. Mår lite illa just nu, för jag åt för mycket choklad ^^
Filmen vi skulle se blev "Knight&Day" och det var väldigt kul att kolla på den!
Föresten köpte jag ett par skorfrån Adidas som hade neonfärg, precis som min tjol och hatt, så den passade prefekt, tycker jag faktiskt!
Men just nu tittar jag på den gamla filmen "Peter Pan" fast inte den tecknade, utan den med den söta skådespelaren som spelar honom. Ser just nu på youtube så ska inte skriva något mer...


Adidas REA 300 kr


Han som spelar Peter är grymt söt!


2010-07-19
12:18:06

Bio lite senare...
Jag och pappa gör oss redo för att först åka och fixa hans cykel, sedan bestämma oss för vilken film vi ska kolla på, Nanny McFee 2, Eclipse (jag min nörd har inte sett den ^^), Knight&Day och något mer...
Men jag har inte sett någon film som jag har nämnt här, ska bli spännande!




Men nu måste jag sticka, vi hörs när jag kommer hem efter cykelverkstaden..
Hejdå!


2010-07-18
21:00:45

Rösta på min sko!
Om ni vill, kan ni klicka på den här länken för att komma dit! Jag kanske inte är så duktig, men om ni vill kan ni det. Annars är det bara att ignorera!
Kramar på er!!!!

2010-07-18
16:39:39

Scary movie 4
Vet inte när 3:an var, men igår såg jag på "scary movie 4"! Inte så läskig, för jag gillade inte 2:an! Speciellt inte clownen därifrån. Uoä!!!
Men som sagt så blev det sent så jag hann inte skriva om det...


2010-07-18
14:58:53

Dålig uppdatering!
Förlåt för att jag inte bloggade igår eller nu imorse. Men alla har haft det både kul och stressigt. Men vet ni vad, jag har fått mina kläder från H&M:s affär!
Ska bli kul att ha på kläderna!!!!


2010-07-17
14:28:04

En Molnig dag är den bästa dag!

Vet ni, det är perfekt väder för Grönan idag, för när det är dåligt väder vill ingen dit! Och då blir det inte många där, så det är perfekt!!!
Och jag har lovat Linnéa att åka frittfall nu, så det finns ingen återvändo ^^
Vi ses efter mitt lilla besök, så ska ni f¨å höra då...


Men jag ska INTE gå in i spökhuset! NÄÄÄÄ!


2010-07-16
19:43:34

Sååååå SÖÖÖÖÖT!

Hittade världens mest sötaste laptop alltså!!


Pris: 16,500,00 kr
Dyr men snygg!
Hittar ni här


2010-07-16
19:16:54

Datorn ****** Sig!

Nu börjar jag bli irriterad, på min statistik står det att jag har en läsare, men det är ju flera st som har kommenterat mig idag! Vet nån varför det händer?? Eller är jag bara tråkig?!


Blir galen!!!!


2010-07-16
19:05:36

Mycket Planerat!
Jag tyckte det var kul på Aquaria, men det var lite att titta på! Dock så var det roligt att kolla på sjöhästarna och krypa igenom tunneln igenom ett akvarium. Väldigt läskigt! Senast jag var där vågade jag inte gå igenom ^^
Imorgon ska vi ju till Grönan, jag kanske prövar att åka fritt fall ändå, men jag kommer inte att gilla det! Och så har jag lovat Linnéa (lådsasstorasyster) att åka Insane. Hihi!!!
Lite senare cyklar jag, kusse och Philip ner till stranden för att ta ett kvällsdopp. Mysigt, tycker jag!








2010-07-16
11:55:49

Ska senare till Vasa-museet och "Aquaria"
Godmorgon Alla Läsare!!!
Har nyss ätit frukost och fixat i ordning mig. Vi ska till ett museum och det där vatten zooet "Aquaria" snart. Jag är inte såå intresserad av Vasa, men "Aquaria" har jag varit förut på, och det är superroligt!!
Vi ses sen!



Kul?? Vad ska ni göra idag?


2010-07-15
22:09:25

Gud har hört min bön...

Titta vad jag fick i gårdagens TL:paket? (En läsarklubb för tjejer)!


Kyss mig, du perfekta man!


Alltid kul med Ego-bilder ??!!
Ledsen för den dåliga kvaliten i bilderna, men har ingen kamera för tillfället, så jag måste använda en dålig datorkamera. Måste få en rosa kamera på min födelsedag...


2010-07-15
12:37:14

Ska till stranden sedan med Kusse!
Hejhej igen. Nu har vi hämtat min morbror och min kusin Sebastian. Alltså, varje gång jag ser honom har han ändrat sin frisyr. Han är lite som mig, ändrar utseende hela tiden. Hehe!!
Han har aldrig åkt flygplan nån gång så det här var den första gången. All min släkt bor ju i Blekinge, förutom pappas släkt. Så jag måste träffa dem ofta... Det är viktigt!!


Nu ska vi förbereda oss för en liten kort tid på stranden...


2010-07-15
09:15:09

Än en stjärna slocknar...

På morgonen togs ett litet kaninliv slut!
Vi ska minnas henne som Minnie Moe, driven av kraften i hennes kropp,
Men till slut famnade i sömns...

R.I.P

Minnie Moe Ganner, 3 veckor
Födelsedatum: 18/6
Dödsdatum: 15/7


2010-07-15
09:04:57

Läskigt ljud...
Inatt så dök ett öväntat ljud upp. Det smällde hårt 2 gånger. Just då tänkte jag om det var någon som hade blivit skjuten, eller om nån fick punktering. Lite svårt att beskriva ljudet... Efter det va jag lite skraj om man säger så!
Om det skulle hända en gång till så blir jag riktigt orolig!


2010-07-14
22:26:09

Vitamin-drycker = Bloggardricka!
Har ni märkt att väldigt många kända bloggare dricker sånna här nu för tiden?! De blir sponsrade! Jag älskar den drycken "Vitamin Fokus". Supergod, tycker jag!


Verkar som om alla är beroende!


2010-07-14
20:49:31

Kollar in Fokis blogg just nu...
Tycker alltid om att kolla in hennes blogg, för hon e såå sööööt! Som hon säger om hennes smycken o sådant: Man vill bara äta upp dem/henne!
Och jag gillar hennes unga röst. Läser bloggen varje dag. Hon har ett spännande liv, tycker jag!!


Som en SOCKERBIT!!!


2010-07-14
17:58:57

Gissa va ja hitta...

Hello Kitty telefon!!
Nått för Foki, eller???


Pris: 20 00 kr
Mobilen hittar ni här!


2010-07-14
17:29:57

Tillbaks... Och uttråkad!

Jaha, då va den här dan över. Idag åker ju Matilda o dem hem. Men imorgon kommer min morbror o kusin hit! Vi ska åka till Gröna Lund med dem. Blir väl kul, men jag gillar egentligen inte Grönan. Har en sån skräck om att nått går sönder... AAH!
Och jag tänker INTE åka fritt fall. Det är ju typ det värsta. Och så ingen chans att jag går in i Spökhuset. Nä!!!

Åh, tjena att jag åker...


2010-07-14
14:57:07

Vad tycker ni om min nya bloggdesign??

Ja, vad tycker ni, lite mig, eftersom jag gillar att vara lite mörk av mig! Såklart inte i humöret... :P




2010-07-14
10:43:31

Ska till drottningholm sedan!
Vi ska senare idag ut på en picknick med Matilda o dem i drottningholm. Men än så länge så ska jag till stranden senare...


2010-07-13
23:36:47

Gästblogg: Matilda Lobell!
Hej, jag hälsar på hos Ruisa, inga mer komenntarer :P

2010-07-13
19:24:29

Teckning jag gjorde...



Skämta till texten...

Vad tycker NI?


2010-07-13
13:05:12

Ska till stranden sen...
Åker iväg ett litet tag för att bada! Vi ses när jag kommer hem...


Tar nog min söta rosa badväska som jag köpte i Grekland!


2010-07-13
09:28:58

Börjar jag bli trist??

Hallå, jag förlorar läsare! Börjar jag bli trist?
Jag vet att jag inte lägger in några bra bilder, och att jag inte har ett så spännande liv. Men snälla, sluta inte läsa...


2010-07-12
23:20:31

Nu går jag o lägger mig!
Sov gott, alla läsare! Hoppas att ni antingen har en romantisk dröm eller en fantasifylld dröm. Vad som än kommer.

Godnatt ^^

2010-07-12
22:24:15

Nu börjar det bli trist...
Hon var inte alls som jag mindes, kanske hon är lite blyg nu i starten... Men den Matilda jag minns va sprallig o rolig o vara med, men nu sitter hon bara där o tittar på medan de vuxna pratar. Fy, va tråkigt!
SKÄRPNING!!

2010-07-12
20:03:55

Vänner från Blekinge...

Ikväll kommer Diana, Jonas o deras två barn Matilda o Moltas på besök här i stockholm. Ska bli trevligt att träffa dem igen efter ett tag. Senast jag såg dem hade Matilda ASLÅNGT hår o Moltas en lugg, för en kille?? Asså en riktig tjejlugg. Ser lite rolig ut. Undrar hur de ser ut den här gången...

Kanon Wakeshima - Kagami


2010-07-12
14:44:22

Varit I Citygross!
Hejhej, kom precis hem från en runda i city gross. Förlåt för dålig uppdatering! Har bara inget speciellt för mig...


2010-07-11
14:33:09

Åker ner o badar nu...
vi ses lite senare!

2010-07-10
23:07:52

Rolig katt...

Här är en lite galen o lite läskig bild som jag hittade på google...


AAAH!


2010-07-10
23:05:04

Ska nog gå o lägga mig nu!
Jag tror att jag stänger av datorn nu...



Ha en härlig kväll/natt :)


2010-07-10
22:25:18

Haj-tema ikväll!
Just nu tittar jag på filmen "Deep blue sea" som handlar om hajar, o sen är det "hajen" lite senare...
HAJTEMA!! Älskar vattnet, var tidigare på södran och tog ett kvällsdopp med Philip! Alltid härligt att sätta på cyklopet o se vad som händer i den blå världen!


2010-07-10
14:58:53

Nä, nu finns det inget att göra!
PANIK, PANIK!
Vill göra nått, annars får jag underhållningsbrist...

2010-07-10
12:13:22

Tror jag tar borta andra bloggen...
Jag tror inte att jag orkar blogga på två bloggar så jag tar bort yoshies.blogg.se om det är okej...

2010-07-10
12:12:15

P!NK
Gud, va jag älskar P!NK! Hon e asgrym o älskar hennes stil.
Skulle bara säga det, haha!!


2010-07-10
11:59:43

Saknar att vara allihop...
Åh, hej bloggen. Äntligen har Malin kommit tillbaka från kampingen. Men nu åker Cajsa ut till havs i en månad så det blir max Malin, Julia o jag. Lite synd, för jag har inte träffat Cajsa så mycket. Jag blir ledsen av det...
Men idag ska jag nog vara hos Malin o bada, o spela spel mm. Ska väl bli kul! Och så har jag avslutat min bok: "Kära Dagbok" men det handlar inte om mig, utan om Felicia Fame som är en bortskämd liten skitunge! Men inget mer om det nu...
Men tusan, jag fick nyss ett medelande från Malin att hon har åkt till sin mamma o ska vara där i 2 veckor medan jag är fast här! BLÄÄÄÄ!


Alla måste stanna ihop...


2010-07-09
20:51:28

Kanske skulle börja på trummor!
Jag har tänkt lite, kanske borde börja på trummor. Det verkar fett kul och jag har prövat o det var skitkul!
Eller vad tycker ni, ska jag börja på trummor eller bara köra karate?

Föresten, vad går ni på? Sport, musik mm.


2010-07-09
18:24:12

Tack ni som besöker!
Jag uppskattar verkligen läsare. Visst har jag inte många, men det kanske bättras, eller???
Och tack för att ni kommentera så snällt. Kramar på er!

2010-07-08
23:39:57

Ny blogg!
hallå, kolla in min nya blogg http://yoshies.blogg.se!
Snälla, ska kolla om jag kan köra på den istället på ruisa för det namnet e jobbigt, tycker jag, men jag fortsätter att blogga på den här bloggen. Ska se om nån av de här bloggarna blir bra!

2010-07-08
22:55:25

Behöver faktiskt städa!
Asså, jag behöver städa mitt rum, det börjar bli fullpackat!
Bara så ni vet, haha!!

2010-07-08
22:50:34

Hur funkar det i bloggvärlden?
Som jag skrev, hur funkar det egentligen? Är det så att när man har en söt design eller ett intressant liv så får man jäääätte mycket besökare!? Jag menar, jag har ett ganska normalt liv, tycker jag! Visst har man dåliga stunder o glammostunder, men det förändrar inget!
Det enda jag vill är att få mer besökare, och få ett liv i bloggvärlden, vara en del i det, bli som blondinbella och foki mm.
Det är såå lite begärt!

2010-07-08
18:11:06

Hamburgare!
Hej, har kollat till mina urgulliga kaninungar. Sååååååå söta!
Just nu är jag mätt från en god hamburgare! Vet att man inte ska äta skit varje dag, men varför inte gotta sig medan det är sommarlov, som sedan återgår tillskolan med äcklig skolmat?!
Jag ska ändå träna med karaten sen efter sommarlovet, så man får väl njuta eller???


Jag skulle lugnt skaffa en sån här säng om jag hade plats i mitt lilla rum!


2010-07-08
11:03:03

Kissie - "Sucsess" Ooor Not??

Hej, fick denna låt ifrån bloggnyheterna. Vad tycker ni om Kissies nya låt. Är gaaanska bra iallafall.
Kissie - Sucsess



Rösta o säg vad ni tycker!


2010-07-07
23:11:57

Anastasia!
Gud, det var såå länge sen jag såg Anastasia, och nu har pter fixat det så jag kollar på det just nu, sen ska jag nog krypa till korgs!


Den är såå vackeeer!!!


2010-07-07
10:29:27

Idag blir det varmt!
Åh, idag ska det iallafall bli varmt, 27-29 grader. Jag ska antingen till Malin eller bara till stranden o se vem jag hittar där!
Just nu sitter jag bara inne o sånt. Bloggar o kollar in andras bloggar! Funkar väl, o så har jag kontaktat en känd bloggare om hur man gör en kortare bloggadress. Nån av er som vet hur man gör, eller kommer det automatiskt om man får ett företag att bli intresserade av ens blogg o köper den?! Vet inte...
Svara gärna, det skulle uppskattas!


 


2010-07-06
19:42:40

Supersize vs Superskinny

Åh, ikväll är det "supersize vs superskinny"! Jag älskar det pogrammet. Det får en att känna sig lagom. Gillar ni också det här pogrammet??


Fast samtidigt är det lite äckligt att de har låtit det gått så långt!


2010-07-06
18:03:04

Jag måste fixa bloggdesignen...

Är nån sugen på att hjälpa mig med min bloggdesign? Nehe, ingen... Okeeeej! Vet inte vad jag ska göra! Tusan!!!!!!


2010-07-06
12:12:34

Vad ska man göra på "Gratisbio"?
Hur gör man för att få poäng på gratisbio?! Jo, man bloggar om det. Samlar man typ 5 poäng! Bra va´? Jag har typ 86 poäng just nu, men jag är ju nybörjare, så det förklarar allt, tycker jag!


2010-07-06
11:03:58

Vad ska man göra??
Ja, vad ska man göra denna "vackra" dag?? Inte till stranden kan man åka till. Kanske Malin vill göra nått...
Det här är nog en början på en tråkig dag, hoppas att det blir finare väder!


2010-07-05
21:45:01

Veras sommartårta!
Har ätit en härlig "Veras sommartårta" o den är supergod! Har hoppat på studsmattan också med Bea!
Kramar!


2010-07-05
16:41:13

Mm pannkakor till lunch!
Åh, gud va jag älskar pannkakor! Speciellt mormors pannkakor, men hon bor i Blekinge, så det är lite svårt med sånt. Det är synd att hon bor så långt bort med resten av mammas sida av familjen. Jag o Bea är ju faktiskt födda i blekinge, men vi flyttade hit till stockholm så tidigt att ingen hör vår dialekt.
Men förlåt, jag bytte samtalsämne. Men nu är jag redo för mumsiga pannkakor. Uppdaterar lite senare!



Så blev första pannkakan!


2010-07-05
12:57:49

En härlig sovmorgon!
Äntligen får man sova ut lite, men så måste Bea väcka mig ur min fantasidröm. BUU för henne!









Tänk om man kunde drömma sånt här varenda natt. Det skulle vara fantastiskt!!


2010-07-04
22:38:47

Hemma igen, typ kl.10!
Hejsan, kom hem från en badfull o datorfull dag med Malin. As kul! Det enda vi gjorde var ju att bada o liiiite dator. Typ Desperate Housewifes-spelet, ganska kul det också. Har tyvärr inte så mycket att berätta, det var typ det vi gjorde, o så köpte vi lite godis dåda! Inget fel med det, tycker jag



Okej, inte så lite godis dåda! Men man får väl gotta sig, eller  


2010-07-04
11:05:31

Ska snart till Malin!
Hej o godmorgon! Ska snart till Malin med Julle Bulle o Cairo hoppas jag! Bloggar nog lite senare på dagen. OKI??
Kramar på er <33333

2010-07-03
19:47:23

KAKOR!
Åh, drömmar! Det är de bästa kakor jag har nånsin käkat! YUM YUMMIE!!!!!




Mums!!!!!!


2010-07-03
19:28:09

lite bloggar jag kollar in typ varje dag...
http://fokis.se

http://kissies.se

http://paow.se

http://dessie.se

http://gaybloggen.com

http://blondinbella.se

http://kenza.se

http://ayealfayadh.devote.se

De är ganska bra, tycker jag! Men vissa kollar jag bara på, fattar inte... Jag fastnar för sånna som e så falska o sånt! BLÄ!

2010-07-03
18:23:08

Scary Movie 2 ikväll!
Hajhå! Ni måste se "scary movie 2" som spelas upp på kanal 5 ikväll kl. 22.00!
Missa inte, det blir roligt!!!


Ska bli roligt!!!! 


2010-07-03
18:07:34

Efterfest... Hihi!
Hej, kom precis hem från Linnéas efterfest från konfernationen. Kul va´det allt. Har inte så mycket att berätta! Åt tårta, skojade runt o mingla om man nu ska kalla det så ?!

2010-07-03
13:43:04

Gratisbio!
Hallå igen, har ni blivit medlem i "gratisbio.se" eller? Det verkar kul!
Man samlar poäng o sånt, jag vet inte riktigt, jag blev nyss medlem, så det känns konstigt, men ändå!


Bli gärna medlem :)


2010-07-03
13:18:03

Konfernation (Stavning?)
Heeej, kom precis hem från en aaastråkig dag i kyrkan när det är typ 30 grader ute o alla kompisar är på stranden. Vilken hemsk dag asså. Men Linnéa var jättefin på alla fotona!
Men vill VERKLIGEN till stranden idag där malin är just nu. BUHU!!

2010-07-02
23:36:28

Inte lite trött...
Nä, nu tror jag att jag kryper till korgs. Det börjar bli väldigt sent...




2010-07-02
23:12:30

South Park!
Har ni nånsin fattat de där små tjocka sträckgubbarna?! Inte jag, ingen verkar bry sig om vad som händer i den serien. De svär, ****** o annat som är oläpligt för barn som ändå tittar på dem. Typiskt Amerikaner! Men serien, jag måste erkänna, jag kollar på den just nu hihi!!


2010-07-02
21:25:10

Scary Movie 1!
Hallå, kollar ni just nu på Scary movie som jag gör nu eller? Jag har faktiskt aldrig sett varken 1:an eller 2:an. Det brukar vara jag som ser det mesta, men inte den här gången..!
Ha en trevlig kväll <333




2010-07-02
17:11:59

Vilken överraskning...
Kissie är med på tidningen... IGEEEN! Gud, va hon skryter om det. Blä, hatar sånt!
Skrytis!!!



SNÄLLA...


2010-07-02
15:38:33

Hemma igen!
Nu är jag hemma igen från pappa! Bara så ni vet

2010-07-02
10:35:10

Brådis nu till pappa!
Åh, nu blir det stressigt. Eftersom jag inte åkte till pappa igår, så ville jag säga hejdå innan han åker, så jag måste vara där hemma innan 12, och det är lite tid kvar, så jag får försöka skynda mig!


2010-07-01
23:21:54

Linser!
Nån gång skulle jag villja skaffa blåa kontaktlinser. Då menar jag inte normalt blåa, utan isblåa, som de här:



De är väl coola väl???


2010-07-01
20:50:57

Spiderman 3

Hejhej, snart ska "spiderman 3" spelas upp på 6:an kl. 9!
I Know That I´m A Geek!


2010-07-01
17:37:44

Har varit i Vällingby!
Hejsan, kom precis hem från en runda i vällingby. Har inte köpt mycket, men:

 Knästrumpor! Och En Fransk manikyr penna:


Det var det, och så har jag kollat in kaninungarna som är ungefär 4 och ½ veckor gamla.

2010-07-01
12:22:04

Dagens Face-Look!
Här är "Dagens Face-Look":




Smink: Victoria Secret mascara, Telescopic Carbon Black mascara, Black Liquid Eye Liner, Feline Blacks Eye Pencil, Correct Eye-Lip Liner

 , ,

Det var allt smink jag använde till ögonen.


2010-07-01
11:29:24

Mamma har fixat The Sims 2!!
Äntligen har vi the sims 2 igen. Men vi behöver bara installera det ordentligt. Men längtar till att få spela igen.

2010-07-01
10:30:07

Godmorgon!
Hej, era söta läsare!
Har nyss sovit o det var väl härligt, som det brukar vara. *GÄÄÄSP*!!!