Ruisa

2011-03-06
00:40:45

VA???

Mamma berättade att på aftonbladet hade det blivit fel med röstningen på melodifestivalen...
(FAN OCKSÅ) Läs själva:




Tittarstorm efter röstningsstrulet

SVT skakas av ett röstningsfiasko.

Flera av de dyra numren i duellerna ledde nämligen fel – och flera tittare som trodde att de röstat på en artist hade i själva verket röstat på motståndaren.

– Jag skäms, säger Melodifestivalens projektledare Thomas Hall.

Det var i duellen mellan Jenny Silver och Love Generation som felet först inträffade – ett fel som kan ha grusat Jenny Silvers chanser, som förlorade duellen mot Love Generation.

Det dyra numret till Jenny Silver ledde nämligen fel – och intet ont anande tittare råkade i stället rösta på Love Generation.

Vet inte vad som hänt

Felet återkom sedan under flera av kvällens dueller. Hundratals läsare har hört av sig till Nöjesbladet och uppgett att numret till Linda Pritchard var fel – men att det åtgärdades under duellens gång. Andra läsare berättar att de försökt rösta på Loreen – men då i stället röstat på Sara Vargas.

– Jag skäms. Det blev fel i de första tre duellerna. Vi felsöker nu, men vi vet att det inte har påverkat resultatet, säger Melodifestivalens projektledare Thomas Hall under en presskonferens direkt efter sändningen.

Läsarstorm efter tabben

Nöjesbladets läsare rasar nu mot röstningsfiaskot.

”Jenny Silver är den enda rätta melodifestivalenvinnaren ! Svt jag kräver en ny omröstning mellan Jenny och love generation. Dom visade fel nr, ringde man till jenny så hamnade man hos love generation. Gör om duellen eller är ni alla mutade av christer björkman?”, skriver signaturen CC i en kommentar till Markus Larssons direktrapportering.

”Vi i familjen röstade alla på Silver i första duellen,men d numret var till Love generation????Sen bytte dom numret en gång till under sändningen...kolla reprisen!!”, skriver signaturen Henke.

”SVT gör bort sig igen! Fel nummer visades så Jenny Silver åkte ut!!”, skriver Sven E.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: