Ruisa

2013-02-28
13:31:26

Löve!

2013-02-28
13:30:33

Cosplay - You're doing it right!

2013-02-26
11:14:00

Åh, Får ingen luft Q.Q
Jag är så förkyld man kan bli och det gör mig alldeles snurrig i huvudet! Sitter i mitt mörka rum som alltid och ska spela en omgång the sims 3 som alltid XO Seya!
 
 

2013-02-25
17:00:22

Vad gör du..?
Det är ju uppenbart! Samy rider på Adrian på väg till Honolulu med ett renhuvud.
Åh, logiken :3 Du är allt en bra typ du :3

2013-02-23
19:02:31

åh nya kläder men inte dem på bilden :'(
Jag i omklädningsrummet på NewYorker X3
Nederdelarna är mina, och nu är den grå koftan min också ÒuÓ SHIRT, I'M COMING FOR YOU NEXT!!
åååååh jaaaa du är miiiin, hehe! åh va sa du? fryser du? vill du att jag kommer och värmer upp dig? med mina nakna hud? OH YOU'RE SUCH A WHORE ♥ Va säger du nu? Vill du följa med mig hem? NAUGHTY!
 
Jag lovar, de som tittade på mig, STIRRADE JAG NER SOM FAN XD!!!
Jag använder inte peruken hela tiden, för att den är av plast och ska bli trasslig och massa skit och elektrisk så jag låter bli, men den här gången trodde jag att jag hade kommit på en jätte bra teknik så jag inte behövde oroa mig. Så klart funkade den inte och jag var tvungen att fläta xD
 
De var två som stanna och fråga om det var riktigt hår och jag liksom: YEAH BITCH IT'S MA HAIR! xO
Nä, önska jag hade sagt det QnQ
Som ni ser har jag klippt en rak lugg på den OCH JAG BLEV SÅ SÖTTTT ASSÅ SÅ SÖTTTT! >D<
Funderar skitstarkt på att klippa lugg, älskar att ha lugg :3
 
 
 
Jag hatar hål i strumpbyxorna ÓnÒ
 
 

2013-02-20
23:53:46

boliboma sluta för länge sen!
Varför är jag då fortfarande uppe?
 
Nja, delvis uppe :3 ska lägga mig om några sek, men folk måste svara på chatt! I'M DYING OF TRÖTT!
BayDeWäj: Jag har skaffat en peruuuuuk - som dock är i fel färg pga att ägaren skicka fel så nu har de skickat en ny på väg till mig gratis :D - men jag har en peruuuuk!
 
Fast nu klippte jag alldeles nyss en rak lugg på den så ni kommer nog snart få se ^^
 
BajDeWäj del 2: Aidan är rökberoende xD och så lite full :3 Stackars nycktra Chase måste ta hand om honom, men det slutar med att han ger upp xD
 
 
BAJDEWÄJ DEL 33333!! De har hamnat i ett bug så de tror att de är på övervåningen medans de är på undervåningen och liksom svävar lite då och då och fastnar när de tror att de går nerför en trappa Dx
så de har flyttat i hopp om att det ska bli bättre ._.
 

2013-02-18
08:18:31

NYASTE :D
 
 
Jag gick för en mer japansk look :3
 

2013-02-17
13:31:37

Min absoluta favoritfågel

2013-02-15
22:56:22

Jag säger Lolz

2013-02-13
21:48:06

Bara några få :D
 
 
Jag har bestämt mig för att börja skissa i min vanliga ritbok, och sen fylla i och färglägga och sånt i paint tool sai :D SO FUCKING SMART!!! DET GÖR RITANDET TUSEN GÅNGER ENKLARE!!! ÒuÓ
 

2013-02-10
17:24:04

Det är alltid svårt att forma ord
Det är så mycket jag vill våga säga. Vara en rak människa. Jag vill liksom våga säga till pappa att jag inte mår bra, att jag är sjuk, att jag inte gillar det här och det här. Jag vill våga säga till Ewa att jag inte vill ha en syster eller bror. Jag vill kunna säga så mycket, våga berätta vad jag tycker och få människor att tänka om. Få andra åsikter än bara sina egna. Jag vill vara den där coola tjejen som alla lyssnar på och kommer med visa ord. Men jag är inte sån. Jag är otroligt försiktig, vilket resulterar med att jag blir stängd. Hela jag blir stängd och jag blir en robot utan bekymmer eller känslor eller sjukdomar. Det är verkligen så, speciellt hemma. De dagar jag känner mig sjuk hemma hos pappa. Jag vågar inte säga nåt. Jag ska inte ha något att klaga på. Jag är inte sjuk! Lite halsont är ingenting jämfört med hur pappa mår. För er som inte vet vad som händer med pappa just nu är att han lider av Hortons Syndrom. De är en sjukdom som gör att man har svår huvudvärk, man klarar inte av vissa dofter, ljud eller ljus. Och man är i princip allergisk mot alcohol. Pappa klara verkligen inte ens att doppa tungan i det. Han provade en gång och han mådde hemskt dåligt av det. Jag får inte ha mer än en kompis hemma heller, helst ingen alls. (Det är nog ett undantag för dig, M, eftersom han känner dig bättre än de andra och litar på dig.) Och han är i princip lättretad hela tiden, så man måste alltid vakta tungan. Han har också fått lättare att gråta på dåliga dagar. Och pappa gråter inte. Allt det här berodde på att han fick en blodpropp när han och hans kompis var i Turkiet och han fick i princip Horton's av alla medicinerna och idioter till läkare.
 
Så, ja! Ni kanske tycker att det här inlägget inte handlade så mycket om att jag inte säger så mycket, men det gör det. Pappas sjukdom har en stor påverkan på mig som människa. Det tog mig ett väldigt tag att förstå det. Jag trodde att det inte hade påverkat mig alls, kanske att vara lugnare, men inte annars. Men det har det.
Jag tänker hela tiden att istället för att klaga och komma med dumt eller onödigt tjat så håller jag käft. Det är bäst så.
 
 
 

2013-02-09
10:22:42

I returne with dignity!

2013-02-04
19:39:32

Löööve!

2013-02-03
00:16:35

NY!!!!

2013-02-02
13:03:52

>D<
SOM JAG HAR KÄMPAT MED DEN HÄR SKITEN!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG HAR LYCKATS FÅ LIV PÅ NITA, MIN FAVORITSIM SOM JAG VAR TVUNGEN ATT DÖDA FÖR ATT HON HAMNADE I NÅT SORTS BUGG!!! JAG SATT I F*CKING 14 TIMMAR MED DEN DÄR SKITEN OCH FÖRSÖKTE ÅTERUPPLIVA HENNE!!!
Grejen var att jag var tvungen att laga en speciell måltid som för döda tillbaka till de levande. Ambrosia!
För att laga en Ambrosia var jag tvungen att odla en Livsfrukt som kräver att man är bäst på trädgårdsarbete, fånga en Dödsfisk som kräver att man är bäst på fiske, och för att kunna läsa receptet var jag tvungen att läsa på till iallafall level 7 i matlagning. SVÅRT OCH TOG LÅNG TID OCH JAG VAR ARG OCH IRRITERAD OCH VILLE SLUTA OCH IBLAND SÅ FRYSER MITT THE SIMS 3 OCH STÄNGS AV UTAN ATT JAG SPARA SÅ JAG VAR LACK!!!!! Och en annan sida sa att om jag blev en Galen Professor så kunde jag återuppliva henne i laboratoriet, och då behövde jag bli bäst på händighet också OAO
Som tur  var så kunde jag bli bäst på trädgårdsarbete, händighet och matlagning via böcker som jag kunde läsa. Men det tog långt tid för att varje ämne hade 3 böcker var och de sista tog alltid längst tid. SEN SKULLE JAG BEMÄSTRA FISKE OCH GUD VA TRÅKIGT DET VAAAAAAAAAAAR!!! GICK SÅ JÄVLA LÅNGSAMT! STOD VID EN SJÖ I 2 VECKOR (i the sims-tid) MED SNABBSPOLNING! GAH!
I slutändan - AV NÅGON SOM HELST ANLEDNING - så kunde inte Aidan laga Ambrosia. FATTA VAD JAG LACKADE!!!!!!! Så jag sökte runt i hela internet (det var många om hade samma problem som jag) TACK GODE GUD FÖR GOOGLE!!!
Men det funkade inte!
Helt plötsligt fick Chase ett samtal från laboratoriet (varför fick han..?) om att de kunde återuppliva henne, men jag ville inte egentligen gå dit eftersom jag hade läst att hon kom tillbaka Som Ett Spöke. Det ville jag inte, men jag gjorde det ändå. Blev jätteledsen men sen så tänkte jag: Varför inte låta Chase laga måltiden (oooom det nu funkar)? Så han fick läsa på om matlagning och jag la över Dödsfisken och Livsfrukten i hans katalog.
 
ÄND JO KNOW WAT????? Ddhtoksgg DET FUNKADE!! SÅ NU LEVER HON!!!!
 
Det var väl inte så jobbigt? OuO
 
 
 
And hey! Nu fixade jag en man till henne :D
And they're like: Job done U.U xDDD
Hehe xD