Ruisa

2011-11-25
20:45:04

Vi är den värsta sorten

Jag hatar människan!
Jag hatar allt den står för! För all smärta den har orsakat jorden och dess invånare!
Dö, människor, DÖ!
Vi kommer med våra maskiner, släpper ut farliga gaser och smutsar ner planeten. Vi utrotar de mest vackraste djuren för att få en kick i sexlusten? Mamma berättade att de dödade noshörningar för deras horn so tydligen innehåller nåt skit som gör att man får en större sexlust eller något liknande? That's SICK! Det är bara 44-åringar med massor av finnar som är övergödda och sitter hemma hos deras älskade mor och skriver på datingsajter att de är starka män som älskar att träna och har blivit miljonärer på sitt modelljobb. Aa, suuuure!!!!

Vad har det tagit åt människan egentligen? Ska vi verkligen sitta för och svälla med väntan på nästa I-phone mobilen? Alla i hela jävla världen förutom stackarna i de fattiga länderna sitter i sina stora mjuka soffor och blir allt fetare och fetare! Samtidigt jobbar folk med att ta kål på jorden genom att värma upp den långsamt och smärtsamt. De börjar med att försöka överleva, människans naturliga instinkt, och såga av träd för att kunna bygga hus. Man tänker: okeej...

Sen går det över till att skapa en tv som för med sig skiten som Jersey Shore och Karatefylla, som också lär små ungar att våld är okej och att man SKA gå ut och supa varenda dag!

Och tycker ni inte att vi inte behöver päls längre? Visst, på STENÅLDERN behövde vi pälsen för att vi inte kunde komma på några andra sätt att hålla värmen när snön kom, men nu har vi ju kläder!
Varför behöver vi pälsen nu? För att vi tycker att det är FINT?! Själviska jävlar!!!!!





Med enkla ord: Vi är den värsta sorten.
Det värsta är att jag tillhör den här horribla arten!


Kommentar:
#1: olivia

USCH!!!!!! såga av noshörningens horn för mer sexlust! FY HELVETE ASSÅ!!!!

fick typ lite damp när jag läste det XD

2011-11-26 @ 15:43:22
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: