Ruisa

2014-04-21
20:06:13

Ny karaktär
Carmen Dupal
Fransyska, men uppväxt i Kalifornien
Tempramentsfull, kaxig, bra självförtroende oftast, hatar negativa människor och pessimister, även om hon själv kan vara en ibland. Hon är väldigt atletisk, vig och hon är en mästare på vapen.
Jag skapade faktiskt hennes partner, Kyo, först, men valde att visa henne istället.
Hon och Kyo "tar hand om problem". Erfarna och talangfulla tjuvar, och tillsammans begår de brott efter brott för pengar. Jag skulle inte säga att de har en chef, men gangsterledare och mäktiga människor från världen under kontaktar dem och ber dem utföra olika uppdrag. 
Carmen och Kyo är listiga som rävar, så det är svårt att lita på dem oftast. De älskar att leka runt och inte ta allt så seriöst, vilket har lett till att de har fått många fiender. 
Polisen och gangstrar är ständigt ute efter dem, men de är svåra att lokalisera, då Carmen och Kyo aldrig står stilla och rör sig från städer och länder hela tiden. 
 
 
Carmen och Kyo anses vara två av de mest talangfulla och farligaste brottslingarna i hela världen. Tillsammans är de livsfarliga och oövervinnliga.
 
 
 
Kommer troligtvis visa Kyo också!

Taggar: adrianxdalin, alternative, alts, anime, art, artist, carmen, cartoon, deviantart, eme, emo, emogirl, emohair, emokid, hipster, hipstergirl, hipsterhair, indians, indie, indie scene, indiegirl, indiescene, kyo, leavethepanda, manga, ruisa, scemo, scene, scene girl, scenegirl, scenehair, scenekid, street, streetstyle;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: